OHMYBABY.nl is niet oh-mybaby.com

Lieve bezoekers en klanten van ohmybaby.nl,

De laatste tijd heb ik veel verontrustende berichten ontvangen van klanten die zaten te wachten op de levering van hun bestelde tandendoosjes bij een webshop die OH MY BABY heet. Super vervelend om te horen en vooral omdat ik deze klanten niet kan helpen. Dit betreft een aankoop bij een andere webshop die dezelfde naam draagt.

De tandendoosjes worden verkocht door de webshop oh-mybaby.com die haar beloften niet nakomt. Klanten hebben betaald en wachten al vanaf november heb hun bestelling. Daarnaast reageren ze daarna niet meer op het moment dat je contact met ze zoekt.

Omdat de webshop OH MY BABY heet en mijn webshop ook ontstaat er veel verwarring en ontvang ik zelfs geretourneerde producten terug van mijn concurrent ;-). Ik kan helaas de gedupeerde klanten niet helpen. Mijn tip, zoek het niet op en bestel elders.

Heb je vragen? Laat het gerust weten!

Liefs, Sabrina
Trotse eigenaresse van OHMYBABY.NL

Geef een reactie